Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
10/10/2014
Ημερίδα: Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Ε.Φ.Ε.
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών» που διοργάνωσε η Ο.Ε.Φ.Ε. την περασμένη Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στο Επιμελητήριο  Ηρακλείου. Συνάδελφοι από όλη την Κρήτη παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις του κ.Νίκου Αυλωνίτη, Φοροτεχνικού Συμβούλου της Ο.Ε.Φ.Ε. και του κ.Απόστολου Μπίκα, Οικονομολόγου-manager στον Ιδιωτικό τομέα σε θέματα πωλήσεων.
 
Στα πλαίσια της Ημερίδας αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της ΟΕΦΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο  κ.Γιάννη Βαφειαδάκη, τον Γ΄Αντιπρόεδρο κ.Γιάννη Γερογιαννάκη, τον Ειδικό Γραμματέα κ.Χρήστο Μπάρδο και το Μέλος κ.Μπάμπη Νικολάου ενημέρωσε τα μέλη των τοπικών συλλόγων της Κρήτης (Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου) για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου  (Νέο λύκειο, Ανανεώσεις αδειών εκπαιδευτικών αδειών και εναρμόνιση  με το νόμο 4093, Επαναληπτικά Θέματα και Σεμινάρια Διδακτικής).
 
Επίσης, τα  μέλη του ΔΣ της ΟΕΦΕ και αντιπροσωπεία των μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν.Ηρακλείου αποτελούμενη  από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου κ.Μανώλη Καζαντζάκη και τον Αντιπρόεδρο κ.Γεώργιο Μανδαλάκη συναντήθηκαν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μιχάλη Κριτσωτάκη, μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Το αντικείμενο της συζήτησης αφορούσε την επιταγή ενισχυτικής διδασκαλίας (voucher) και την αναγκαιότητα της συμμετοχής του κλάδου μας στο πρόγραμμα.
 
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν.Ηρακλείου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και την άψογη φιλοξενία του.
 
Για το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.
 
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Βαφειαδάκης
Ο Γενικός Γραμματέας
Άρης Τεμεκενίδης