Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
12/06/2015
Η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ. Ε. Νομού Λάρισας διοργάνωσε με επιτυχία και υπό την αιγίδα της ΟΕΦΕ «Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας» για τα μέλη της.

Την Κυριακή, 08/06/2015, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Λάρισας, η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ. Ε. Νομού Λάρισας διοργάνωσε με επιτυχία και υπό την αιγίδα της ΟΕΦΕ «Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας» για τα μέλη της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πρόεδροι αλλά και μέλη των τριών άλλων Θεσσαλικών Νομών. Εισηγητές ήταν ο φοροτεχνικός της ΟΕΦΕ, Αυλωνίτης Νικόλαος και ο οικονομολόγος, ειδικός σε θέματα Μάρκετινγκ, Μπίκας Απόστολος. Την εκδήλωση τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΟΕΦΕ Βαφειαδάκης Ιωάννης, ο Γ. Γ. της ΟΕΦΕ, Τεμεκενίδης Άρης, ο Αντιπρόεδρός της Ρουσάκης Νικόλαος και ο ταμίας της, Βόσνος Δημήτριος.

Το σεμινάριο εντάσσεται στην προσπάθεια των μελών της Ένωσης να αναβαθμίζουν διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες των νόμιμα λειτουργούντων φροντιστηρίων τους, τα οποία και ανήκουν στην ΟΕΦΕ. Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας συζήτησαν με τα μέλη των Θεσσαλικών συλλόγων οικονομικά θέματα από τα οποία εξαρτάται η νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία των φροντιστηριακών μονάδων, θέματα ασφάλισης, αδειοδότησης φροντιστηρίων (ΕΟΠΠΕΠ), καθώς και για τα νέα προγράμματα σπουδών.