Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
01/04/2016
Δελτίο Τύπου
                                                        
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο στη περιοχή της Τρίπολης, παρουσία μελών του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών  Αρκαδίας – Λακωνίας. 
Την Κυριακή 27 Μαρτίου  και ώρα 11:00 το Δ.Σ. παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα. Στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι ακολούθησε  περιφερειακή ενημερωτική συνάντηση  των φροντιστών  της Πελοποννήσου με θέμα: «Οι αλλαγές στην Παιδεία, οι θέσεις των Φροντιστών  και η εταιρική κοινωνική τους ευθύνη». Το Δ.Σ.  ενημέρωσε τους συναδέλφους για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, απαντώντας διεξοδικά σε όλα τα ερωτήματά τους.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παρουσίας του ΔΣ στην Αρκαδία  πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και με πολιτικούς εκπροσώπους. Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΔΣ  της Ο.Ε.Φ.Ε. συναντήθηκαν με τον βουλευτή Αρκαδίας και εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργο Παπαηλιού καθώς και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Αρκαδίας, κ. Κωνσταντίνο Βλάση. Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τον κλάδο, με ειδική αναφορά:
 
στις  αντιδράσεις που έχουν προκύψει αναφορικά με το άρθρο 40 του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Ν. Φίλη το οποίο  απευθύνεται στην Ιδιωτική Εκπαίδευση
 
καθώς και στις θέσεις της Ο.Ε.Φ.Ε. για  το εξεταστικό σύστημα.
 
 
Με εκτίμηση,
 
Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.