Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
02/02/2017
Δελτίο Τύπου Ο.Ε.Φ.Ε.

Δελτίο Τύπου

        Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας, στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Ευβοίας.
        Την Ο.Ε.Φ.Ε. εκπροσώπησαν ο Ειδικός Γραμματέας, Σπύρος Δαμιανός και το Μέλος του Δ.Σ. Μπάμπης Νικολάου καθώς και ο Υπεύθυνος Οργανωτικού των Επαναληπτικών Θεμάτων, Αντώνης Μουράτος.
        Οι φροντιστές ενημερώθηκαν εκτενώς για τις εξελίξεις στις αδειοδοτήσεις των δομών και τα προβλήματα που υπάρχουν, για τα παράνομα φροντιστήρια που λειτουργούν και για τους τρόπους αντίδρασης από την πλευρά των νόμιμων αδειοδοτούμενων μονάδων.
        Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο αναφορικά με το Ν.4415/2016 και τις υπουργικές αποφάσεις για το ελάχιστο ωρομίσθιο των καθηγητών, τις ημέρες αργιών και διακοπών, καθώς και τη χρήση των POS στα εκπαιδευτήρια.
         Ο υπεύθυνος οργανωτικού των Ε Θ ενημέρωσε τους συναδέλφους για τα Διαγνωστικά Τεστ με την προσθήκη της Γ΄ Λυκείου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τις 30/04/2017. Ενώ για την Α΄ και Β΄ Λυκείου θα είναι διαθέσιμα από την 1η Σεπτεμβρίου. Φέτος τα Διαγνωστικά Τεστ δε θα συνδέονται με τις 5.000 υποτροφίες.
        Το ενδιαφέρον των φροντιστών κέντρισε η πρωτοβουλία της Ο.Ε.Φ.Ε. να συνεργαστεί με το ΚΕΔΜΟΠ. Είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για αυτή την κοινωνική δράση και με ιδιαίτερη χαρά θα αναλάβουν να την παρουσιάσουν για να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους δότες κατά την εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Συλλόγου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Lucy στην παραλία Χαλκίδας.