Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
07/03/2015
17η Έκθεση "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ"
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.) συμμετέχει υπό την αιγίδα της Ο.Ε.Φ.Ε. στην 17η Διεθνή Έκθεση “Εκπαίδευση και Εργασία” το τριήμερο 6-8 Μαρτίουυ 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
 
Η έκθεση «Εκπαίδευση και Εργασία» απευθύνεται σε όλους, όσοι επιδιώκουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους σε όποιο στάδιο της εκπαιδευτικής ή επαγγελματικής τους πορείας κι αν βρίσκονται.
 
Το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 16:00 - 17:00 στην αίθουασ Δ10 θα πραγματοποιηθεί ομιλία των κυρίων Γιάννη Βαφειαδάκη, Προέδρου του Δ.Σ.της Ο.Ε.Φ.Ε., Μπάμπη Νικολάου, Προέδρου του Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Α., Σπύρου Δαμιανού, Γενικού Γραμματέα του Σ.ΕΔ.Φ.Α. και Δήμου Ευσταθόπουλου, Ειδικού Γραμματέα του Σ.Ε.Φ.Α., με θέμα «Οι αλλαγές - εξελίξεις στο εξεταστικό σύστημα για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».
 
Στο περίπτερο του Σ.Ε.Φ.Α.-Ο.Ε.Φ.Ε. θα προβάλλονται ο θεσμός των Επαναληπτικών Θεμάτων, τα Διαγνωστικά Τεστ και τα Σεμινάρια Διδακτικής με σκοπό τη βελτίωση της παιδείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται από την επικουρική εκπαίδευση.
 
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, εκπαιδευτικούς - φροντιστές, μαθητές και γονείς για να ενημερωθείτε και να ενισχύσετε με την παρουσία σας την πολύχρονη προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης.
 
Για το Δ.Σ.
 
Ο Πρόεδρος
Μπάμπης Νικολάου
Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος Δαμιανός