Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
29/06/2015
Απολογισμός Ημερίδας «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα». Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου GALAXY AIROTEL (“ΓΑΛΑΞΙΑΣ”),η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα» με προσκεκλημένο ομιλητή τον υποψήφιο διδάκτορα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κ. Κωνσταντίνο Κότιο.
 
Οι μαθητές και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2015.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Κότιο Κων/νο, καθώς και το CITY COLLEGE για τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια του συνδέσμου μας για έγκυρη και αποτελεσματική ενημέρωση των μαθητών και των οικογενειών τους, στο κρίσιμο ζήτημα της επιλογής καριέρας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους γονείς και μαθητές του νομού μας που επί τόσα χρόνια που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους τα μέλη του συνδέσμου μας, το νόμιμο και αξιόπιστο φροντιστήριο.
 
Με την παράκληση να δημοσιευθεί
 
Ο Πρόεδρος
Κετζετζής Σπυρίδων
Ο Γραμματέας
Μυστακίδης Αργύρης