Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
07/09/2015
Συνάντηση της κ.Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φροντιστών Θράκης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνάδελφοι,
 
το Σάββατο 05 / 09 / 2015 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ  κ. Φώφης Γεννηματά στην Αλεξανδρούπολη, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φροντιστών Θράκης , αποτελούμενη από τους Ζαπάρτα Παναγιώτη, Καραμανίδη Άρη και Ζησάκη Βαγγέλη, είχε την ευκαιρία μιας κατ' ιδίαν συνάντησης με την κ. Γεννηματά. 
Στην συνάντηση αυτή τέθηκαν εκ μέρους του Συλλόγου μας τα θέματα του ΦΠΑ και των Voucher ενισχυτικής εκπαίδευσης, καθώς επίσης επιδόθηκε στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υπόμνημα της ΟΕΦΕ εκ μέρους του Προέδρου της κ. Βαφειαδάκη και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Η κ. Γεννηματά εξέφρασε την αντίθεσή της στην επιβολή του μέτρου αυτού και δεσμεύτηκε τόσο κατά την κατ' ιδίαν συνάντησή μας όσο και κατά την ομιλία της στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου να συμβάλει στην κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φροντιστών Θράκης επιθυμεί να ευχαριστήσει τους συναδέλφους κ. Ζαπάρτα Παναγιώτη και κ. Καραμανίδη Άρη για την συμβολή τους ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή.
 
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Βαγγέλης Ζησάκης