Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
11/04/2016
Απολογισμός ημερίδας Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν.Καβάλας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ HMEΡΙΔΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/4/2016 στις κατάμεστες αίθουσες του ξενοδοχείου Galaxy Airotel (ΓΑΛΑΞΙΑΣ), η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το τον διακεκριμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού και συγγραφέα κο. Κότιο Κων/νο για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και τις επιλογές σπουδών που εξασφαλίζουν ευκολότερη πρόσβαση στον εργασιακό στίβο και στη συνέχεια να συζητήσουν με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων της πόλης για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και προοπτικές του κάθε επαγγέλματος.
Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η παρουσία του ΤΕΙ ΑΜΘ, με πλήρη εκπροσώπηση όλων των τμημάτων του.
Την ημερίδα τίμησαν (κατ’ αλφαβητική σειρά) με εκπροσώπους τους οι παρακάτω φορείς:
ΓΕΩΤΕΕ τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, Δικηγορικός σύλλογος Καβάλας, Ιατρικός σύλλογος Καβάλας, ΚΕΔΥΥ Καβάλας, Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, Οικονομικό Επιμελητήριο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, ΤΕΕ παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , Φαρμακευτικός σύλλογος Καβάλας.
Ο σύνδεσμός μας ευχαριστεί όλους τους παραπάνω φορείς για την άμεση ανταπόκρισή τους και συμπαράστασή τους στην προσπάθειά του για πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση των μαθητών της πόλης μας στο καίριο ζήτημα επιλογής σταδιοδρομίας. Ευχαριστούμε επίσης το CityCollege για την ευγενική χορηγία του και την εταιρεία Employ για την επιστημονική υποστήριξη της ημερίδας.
 
Ο Πρόεδρος                                                                                               Ο Γραμματέας
Κετζετζής Σπυρίδων                                                                               Μυστακίδης Αργύρης