Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
11/01/2017
Έκτακτη Ανακοίνωση Σ.Φ.Β.Ε.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ
Β. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 28, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τηλ. 2310-225604  
 

                                                                   Θεσσαλονίκη, 11/1/2017


Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Το Διοικητικό  Συμβούλιο, λόγω της συνεχόμενης χιονόπτωσης και της δυσκολίας στη μετακίνηση των μαθητών και του προσωπικού, συνιστά στα μέλη του με κριτήρια α) τη δυνατότητα μετακίνησης κατά περιοχή και β) την ασφαλή προσέλευση  και αποχώρηση των μαθητών, να αποφασίσουν ο καθένας για τη δική του εκπαιδευτική μονάδα, ενημερώνοντας γονείς και προσωπικό.
Συνιστούμε πάντως λόγω της συνεχόμενης χιονόπτωσης, των ακραίων θερμοκρασιών, της βραδινής λειτουργίας  των μονάδων μας τα φροντιστήρια σήμερα να παραμείνουν κλειστά.

Υ.Γ: Δεχτήκαμε τηλεφωνήματα με ερωτήματα αν ο Σύλλογος θα αποφασίσει να κλείσουν τα φροντιστήρια λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Ο Σύνδεσμος δεν έχει αρμοδιότητα να  αποφασίσει και να επιβάλλει το κλείσιμο των ιδιωτικών επιχειρήσεων των μελών. Περιοριζόμαστε λοιπόν στη σύσταση και ελπίζουμε ότι ο καθένας θα λάβει την ενδεδειγμένη απόφαση.

 

     Ο Πρόεδρος                                                                                                                        Ο Γενικός  Γραμματέας


Αμπατζίδης Κωστας                                                                                                                Πετρόπουλος Νικόλαος