Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
02/02/2017
Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας
Λαμία 2 Φεβρουαρίου 2017
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Την Κυριακή, 29-01-2017, διεξήχθη, με μεγάλη επιτυχία, η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που οργανώθηκε στη Λαμία από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας. 
Η εκδήλωση αποτελεί την συνέχεια, για ένατη χρονιά, της προσφοράς του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. στην ανάγκη για υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την επιλογή σχολής και επαγγέλματος. 
Τριακόσιοι και πλέον μαθητές και γονείς παρακολούθησαν την ημερίδα στην οποία εισηγητής ήταν ο Δρ Κωνσταντίνος Κότιος , Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Συγγραφέας του βιβλίου «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα» από την εταιρία «Employ – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας». 
Η εισήγηση ήταν τεκμηριωμένη, “γρήγορη” και δόθηκε με τρόπο που κρατούσε το ενδιαφέρον των μαθητών αμείωτο σε όλη της τη διάρκεια. Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον Εισηγητή με αποτέλεσμα να επιμηκυνθεί η διάρκεια της εκδήλωσης πέραν των τεσσάρων ωρών.  
Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας (Κύπρου) από τον εκπρόσωπό του Κο Αντρέα Χαριλάου. 
Έγινε επίσης ενημέρωση σχετικά με την κοινωνική δράση της ΟΕΦΕ (σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ), από την Κυρία Μαρία Κώστογλου εκπρόσωπο του ΚΕΔΜΟΠ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι προσήλθε ικανός αριθμός δοτών, οι οποίοι προσέφεραν δείγμα DNA και εντάχθηκαν στην Ελληνική Τράπεζα Δοτών Μυελού των Οστών. Τους ευχαριστούμε θερμά.