19/03/2018
Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 2018

«ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ»

 

Το Φροντιστήριο «ΘΕΜΕΛΙΟ», για ακόμη μια χρονιά, πραγματοποίησε με επιτυχία, την Κυριακή 18 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «ELEFSINA HOTEL», την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ». Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος μαθητών, γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής μας.

 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των περσινών μας μαθητών για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2017.

 

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «ORIENTUM» Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, εκπρόσωπος της οποίας και κεντρικός ομιλητής, ήταν ο κύριος Απόστολος Τζιανάκης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Ο κ. Τζιανάκης ήταν στη διάθεση μαθητών και γονέων κι έλυσε πολλές απορίες στους παρευρισκόμενους, σχετικά με θέματα επιλογής ομάδας προσανατολισμού, σχολών, μετεγγραφών κι οτιδήποτε σχετικό με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Η αθρόα προσέλευση των νέων της περιοχής αποδεικνύει πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για έγκυρο επαγγελματικό προσανατολισμό. Μέσα στα πλαίσια της σοβαρής προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει το φροντιστήριο «ΘΕΜΕΛΙΟ», είναι και η διοργάνωση τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, τα οποία συμπληρώνουν όλοι οι μαθητές μας (Α΄, Β΄, και Γ΄ Λυκείου) και διεξάγονται στο χώρο του φροντιστηρίου, πάντα σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους.

 

Το «ΘΕΜΕΛΙΟ» στην προσπάθειά του να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους μαθητές, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές της περιοχής μας να συμπληρώσουν το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, επικοινωνώντας με τη γραμματεία του Φροντιστηρίου, καθημερινά
13:00 – 21:00.