05/04/2019
Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Φροντιστήριο Θεμέλιο Ελευσίνας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 2019

 

Το Φροντιστήριο «ΘΕΜΕΛΙΟ», για ακόμη μία χρονιά, πραγματοποίησε με επιτυχία, την Κυριακή 31 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «ELEFSINA HOTEL», την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ». Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος μαθητών, γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής μας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των περσινών μας μαθητών για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2018.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «ORIENTUM» Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, εκπρόσωπος της οποίας και κεντρικός ομιλητής, ήταν ο κύριος Νίκος Παυλάκος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Η προσέλευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών ξεπέρασε κάθε άλλη χρονιά αποδεικνύοντας πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει στην περιοχή μας για έγκυρο επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

Μέσα στα πλαίσια της σοβαρής προσπάθειας που κάνει όλα αυτά τα χρόνια το φροντιστήριο «ΘΕΜΕΛΙΟ», είναι και η διοργάνωση τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, τα οποία συμπληρώνουν όλοι οι μαθητές μας (Α΄, Β΄, και Γ΄ Λυκείου) και διεξάγονται στο χώρο του φροντιστηρίου, πάντα σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους.

 

Το «ΘΕΜΕΛΙΟ» στην προσπάθειά του να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους μαθητές, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές της περιοχής μας να συμπληρώσουν το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, επικοινωνώντας με τη γραμματεία του Φροντιστηρίου, καθημερινά
13:00 – 21:00 στα τηλέφωνα 2105541646 και 6970025752