Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
13/03/2015
Μία εκδήλωση από φοιτητές για φοιτητές
Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση για φοιτητές που θέλουν να ανακαλύψουν τι τους ταιριάζει επαγγελματικά και πως μπορούν να εξελιχθούν σε αυτό, διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο «Πάμε για άλλες...Πολιτείες» την Πέμπτη 19 Μαρτίου.
 
"Θέλεις να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να δεις με τι θα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά, να γνωρίσεις άτομα από άλλες κουλτούρες, να αναπτύξεις την προσαρμοστικότητα και ευελιξίασου, να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία και να εξελιχθείς προσωπικά και επαγγελματικά;
 
Δήλωσε συμμετοχή στην εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο «Πάμε για άλλες...Πολιτείες".
 
Μια εκδήλωση από φοιτητές για φοιτητές!
 
Θα ενημερωθείς από φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου για πλήθος χρηματοδοτούμενων ευκαιριών κινητικότητας στο εξωτερικό: σπουδές, πρακτική άσκηση, εθελοντική εργασία, θερινά προγράμματα, ανταλλαγές νέων.
 
Θα "ταξιδέψεις" σε πολλές-πολλές χώρες: Φινλανδία, Ισπανία, Ολλανδία, Αίγυπτο, Τσεχία, Δανία, Μεγ. Βρετανία.
 
Θα θέσεις τις απορίες και τους προβληματισμούς σου.
 
Θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις 15 ομιλητές που έσπασαν τη ρουτίνα τους, σαλπάρισαν μακριά, εξερεύνησαν, ανακάλυψαν και ονειρεύτηκαν!
 
Δήλωσε συμμετοχή στην εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης με τίτλο «Πάμε για άλλες...Πολιτείες» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, 16:00-21:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων»