Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
16/03/2015
ΑΠΘ: 2ο Διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα «People and Buildings»
Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το Πρόγραμμα της πενταετούς Συνεργασίας της Επιστημονικής Συμφωνίας του Ιδρύματος με το Chiba University της Ιαπωνίας, και διοργανώνει το 2ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - Θερινό Σχολείο 2015 στην Ιαπωνία.
 
Το πρόγραμμα με θέμα «People and Buildings», διάρκειας 2 εβδομάδων, υλοποιείται φέτος στο Chiba University της Ιαπωνίας με την επιστημονική υποστήριξη καθηγητών των δύο πανεπιστημίων κατά την περίοδο 8-21 Αυγούστου 2015 και θα το παρακολουθήσουν συνολικά 30 φοιτητές και από τα δύο πανεπιστήμια.
 
Η διαμονή στην εστία του πανεπιστημίου θα γίνει με τη φροντίδα του ιδρύματος υποδοχής με κόστος 20 ευρώ/ημέρα. Σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το ποσό 20 ευρώ/άτομο περίπου για την ημερήσια διατροφή. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παροχής 10 υποτροφιών σε συμμετέχοντες φοιτητές ύψους 80.000 γιεν (580 ευρώ)/άτομο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που φοιτούν από το 2ο έτος σπουδών και εξής, μπρούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου.