Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
08/06/2015
ΕΚΠΑ: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
Το Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση για 50 θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών. 
 
Η φοίτηση θα ξεκινήσει στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2015-16. Η λειτουργία του Προγράμματος απαιτεί υποχρεωτική παρακολούθηση των μαθημάτων και πλήρη απασχόληση, και τα μαθήματα θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 15.00-19.00 και τα Σάββατα 9.00-15.00. 
 
Για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου απαιτείται επιτυχής εκπλήρωση των υποχρεώσεων σε μαθήματα, σεμινάρια καθώς και η εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, όπως αυτά ορίζονται στον Κανονισμό σπουδών του Π.Μ.Σ. 
 
Η παρακολούθηση του Προγράμματος προϋποθέτει την καταβολή διδάκτρων 800 Ευρώ για καθένα από τα 3 εξάμηνα φοίτησης και 400 Ευρώ για το 4ο εξάμηνο (το Π.Μ.Σ προβαίνει σε μείωση διδάκτρων για αριθμό φοιτητών του, βάσει της επίδοσης και κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων).
Τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 10.07.2015 στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής, γρ. 547), Φιλοσοφική Σχολή.