Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
21/08/2015
Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μηχανογραφικών δελτίων των αλλοδαπών

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων Αλλοδαπών – Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής) για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων – μηχανογραφικών δελτίων, έτους 2015, των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση – μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων από 16-22 Ιουλίου 2015.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο  στη διαδρομή : http://exams-foreigner.it.minedu.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση- μηχανογραφικό δελτίο που υπέβαλαν έγινε δεκτή, εφόσον στην παραπάνω ιστοσελίδα συμπληρώσουν στο πεδίο είσοδος το e-mail τους και τον κωδικό ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει προκειμένου να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο.