Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
18/01/2016
Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις συμμετοχής στο διάλογο

Μέχρι σήμερα 18 Ιανουαρίου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την επόμενη συζήτηση για την Παιδεία στο πλαίσιο του Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (συμβολή Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας) με θεματική: Reform Education Now. Έχοντας πρόσφατη την εμπειρία του ελληνικού συστήματος εκπαίδευσης, μια ομάδα νέων προτείνει αλλαγές και προβάλλει την ανάγκη δόμησης ενός νέου εκπαιδευτικού μοντέλου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, λόγω των εξειδικευμένων θεματικών των συναντήσεων και τη στενότητα του χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και ιδιότητα) στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας του Διαλόγου για την Παιδεία (http://dialogos.minedu.gov.gr/?page_id=350) , προκειμένου να λάβουν τη σχετική πρόσκληση. Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν e-mail στην διεύθυνση: infodialogos@minedu.gov.gr

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ώστε να δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν.