Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
29/06/2016
Πως θα λειτουργούν τα Λύκεια για την υποβολή των Μηχανογραφικών

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου τον Ιούλιο και ως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, τα Λύκεια θα λειτουργήσουν ως εξής:

Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη 6-7-2016 και την Παρασκευή 8-7-2016,με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Αυτές τις 2 ημέρες ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ.για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Αυτά αναφέρονται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως είναι ευνόητο ότι οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτές τις 2 μέρες (δηλαδή μόνο για τις 6 και 8 Ιουλίου) για μη χρήση θερινής άδειας.