Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
04/10/2016
Το ΑΠΘ "κατεβαίνει" στην πόλη

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του διοργανώνει ένα εορταστικό διήμερο στην πόλη.

Το εορταστικό διήμερο,με τον γενικό τίτλο "ΑΠΘ στην πόλη" διοργανώνεται στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2016 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Με το "ΑΠΘ στην πόλη", το Πανεπιστήμιο «κατεβαίνει» στην πόλη της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει το έργο και τους ανθρώπους του. Εικαστικές δράσεις, επιδείξεις, διαδραστικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες, ο μαγικός κόσμος της Χημείας, Φυσικά Μαγικά, πειράματα από απόσταση, Μαγικά Υλικά, λογοτεχνικό κυνήγι θησαυρού, η ισορροπημένη διατροφή, προγραμματισμός ρομπότ με κύβους, η ομάδα Ρομποτικής PANDORA, η ομάδα AMANDA με την εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας για την ολιστική αντιμετώπιση του bullying, η Ομάδας ARISTURTLE με το ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο αυτοκίνητο, η Ομάδα Aristotle Racing Team (ART) με το αγωνιστικό μονοθέσιο αυτοκίνητο ART-16, το ιστιοφόρο σκάφος "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" του ΑΠΘ και άλλα πολλά συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.