Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
05/12/2016
ΕΑΠ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοιτητών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπ’ αριθ. 3 20 / 29 - 11 - 2016 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α. Π, προσφέρει τα ακόλουθα 5 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εαρινό εξάμηνο εισαγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017:

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

1. Δημιουργική Γραφή ( Κοινό ΜΠΣ ) (240 θέσεις)

2. Language Education for Refugees and Migrants (240 θέσεις )

3. Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων ( Κοινό ΜΠΣ ) (240 θέσεις)

4. Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία (240 θέσεις)

5. Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές (240 θέσεις)

  • Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.
  • Η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω π ρογράμματα θα γίνει την Άνοιξη του 2017.
  • Στην επιλογή των φοιτητών θα προηγηθούν όσοι θα έχουν συμπληρώσει το 23 ο έτος της ηλικ ίας τους την 31η Δεκεμβρίου 2016 .
  • Οι αιτήσεις θα εξετασθούν με βασικό κριτήριο τον βασικό τίτλο σπουδών των υποψηφίων, ενδεχομέν ως με τη σειρά προτεραιότητας που αναφέρεται στις προϋποθέσεις εισαγωγής κάθε προγράμματος.
  • Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή σας θα αναζητήσετε στ ην ηλεκτρονική διεύθυνση www . eap . gr .
  • Μετά τον έλεγχο της πληρότητας του φακέλου των υποβληθέντων δικαιολογητικών θα ανακοινωθούν τα ονόματα των εισακτέων.
  • Η ανακοίνωση των ονομάτων των εισακτέων θα γίνει την Τρίτη 21 Φεβρουαρ ίου 2017.
  • Οι φοιτητές συμμετέχουν στις δαπάνες των σπουδών τους σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6, του άρθρου 5 του Ν.2552/97 όπως αυτές καθορίζονται από τις οικείες Υπουργικές Αποφάσεις.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου από την 5 η Δεκεμβρίου 2016 έως την 8η Ιανουα ρίου 2017 . Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ιδίου διαστήματος, 5η Δεκεμβρίου 2016 έως και την 8 η Ιανουαρίου 2017 , θα πρέπει να γίνει η ταχυδρομική αποστολή του φακέλου των δικαιολογητικών .

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών και οδηγιών αλλά και για την υποβολή της αίτησης, θα μπορούν να εξυπηρετούνται, κατά το ίδιο διάστημα, από τα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα και από τα παραρτήματα του Ε.Α.Π. στις άλλες πόλεις.