Σάββατο, 02 Αυγούστου 2014
Αρχική | Είσοδος | Εγγραφή | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
  Εκπαιδευτικά Νέα  
ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σύσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την συμμετοχή του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας του Υ.ΠΑΙ.Θ., Χρήστου Βασιλάκου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τα οικονομικά στα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα αποτελέσουν αντικείμενο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Α.ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου με αντιπροσωπεία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://exams.it.minedu.gov.gr/tefaa από σήμερα, 31/07/2014, αναρτώνται οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Υφυπουργοί Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και Κωνσταντίνος Κουκοδήμος.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΑ 18 ΜΑΣ
Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Με σύνθημα «Έτοιμοι στα 18 μας» το Υπουργείο Παιδείας παρουσιάζει τη λειτουργία των Σχολών Επαγγελματικών Κατάρτισης, ένα οργανωμένο επαγγελματικό πλαίσιο που θα παρέχει αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε εθνικό επίπεδο και επαγγελματική κατάρτιση στο πλαίσιο μη τυπικής εκπαίδευσης και απευθύνεται σε αποφοίτους Γυμνασίου. Οι ΣΕΚ θα λειτουργήσουν το Σεπτέμβριο με 56 τεχνικές ειδικότητες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων Μαΐου 2014 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ FULBRIGHT
Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Το Ίδρυμα Fulbright δημοσίευσε την προκήρυξη για το Ελληνικό πρόγραμμα υποτροφιών , για καθηγητές/ερευνητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες που αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Α.ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η πορεία προετοιμασίας των σχολικών μονάδων, η αντιμετώπιση προβλημάτων φύλαξης και καθαριότητας των σχολείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Δήμου Αθηναίων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέα Λοβέρδου και του Δήμαρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη.

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ
Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Λύσεις ώστε τα πανεπιστήμια να μπορούν να επιτελούν το έργο τους αναζητούν πρυτάνεις και υπουργείο Παιδείας την ώρα που τα οικονομικά των ιδρυμάτων ολοένα και συρρικνώνονται. Με μειωμένους προϋπολογισμούς κατά 50% στα ΑΕΙ και κατά 77% στα ΤΕΙ, οι αρχές των ιδρυμάτων δηλώνουν αδυναμία λειτουργίας. Σε σύσκεψη υπό τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, τέθηκαν τα ζητήματα χρηματοδότησης.

Σελίδα 1 από 281 (2805 αντικείμενα)
Προηγούμενο
[1]
2
3
4
5
6
7
279
280
281
Επόμενο
  Η ΟΕΦΕ στον τύπο  
22 Ιουλίου 2014
Ο Γ. Βαφειαδάκης για τις φετινές βάσεις εισαγωγής
Πηγή: ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ
Περισσότερα
5 Ιουλίου 2014
Πανελλήνιες – Σκαρφαλώνουν οι βάσεις
Πηγή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Περισσότερα
4 Ιουλίου 2014
Το πρώτο «κρας τεστ» για τις βάσεις σε 40+1 πανεπιστημιακές σχολές
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Περισσότερα
4 Ιουλίου 2014
Το… ασανσέρ των βάσεων
Πηγή: Ειδήσεις STAR
Περισσότερα
 
 
Αρχική | Είσοδος | Εγγραφή | Επικοινωνία
     

Γραφεία Ο.Ε.Φ.Ε.

Αθήνα
Τηλ.: 210 38 29 122
Σόλωνος 142
Τ.Κ. 106 77

Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 225 604
Β.Ηρακλείου 28 (7ος όροφο)
Τ.Κ. 546 24

Email: info@oefe.gr
oefe@oefe.gr
Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος