Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014
Αρχική | Είσοδος | Εγγραφή | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
  Εκπαιδευτικά Νέα  
ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτη σύσκεψη πραγματοποίησης υπό τον νέο πρύτανη Θεόδωρο Φορτσάκη στο πανεπιστήμιο Αθηνών με τους προτεινόμενους προς έγκριση στο Συμβούλιο Ιδρύματος Αναπληρωτές Πρύτανη, ενώ έγινε προσωρινή ανάθεση καθηκόντων Γραμματέα στον καθηγητή κ. Κώστα Φασούλη.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο Α.ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος θα γίνει δεκτός αύριο Τετάρτη στις 12.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Ο κ. Λοβέρδος θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα θέματα της Παιδείας και για τα αποτελέσματα της περιοδείας της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. στην Θράκη.

Ο Γ.ΣΤΥΛΙΟΣ ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, νέος υφυπουργός Παιδείας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, ο κ. Στύλιος είναι Καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων,.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη για τα παιδιά που εγκαταλείπουν λόγω φτώχιας το σχολείο μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και το πρόγραμμα στα σχολεία σε σχέση με την παιδική φτώχια θα πραγματοποιηθεί την Τρίτης στις 13.00 στο υπουργείο Παιδείας.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ανακοίνωση - καταγγελία προχώρησε η Πρυτανεία του Εθνικόυ Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθώς όπως αναφέρεται ο νέος πρύτανης του ιδρύματος κ. Γιάννης Γκόλιας εμποδίστηκε να εισέλθει στο γραφείο του στο Κτήριο Διοίκησης, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να ασκήσει τις διοικητικές του αρμοδιότητες, και παρά τις προσπάθειές του δεν έγινε δυνατή η επαναλειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών.

Ο Α.ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Την έκπληξη αλλά και τη θλίψη του για την παραίτηση Κουκοδήμου εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος μετά τη σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου Απασχόλησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.Π.ΚΑ
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Για την εύρεση κατοικίας, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών τονίζει πως υπάρχουν, σε κάθε πόλη, μεσιτικά γραφεία, αγγελίες, ιστοσελίδες, ενοικιαστήρια, ανακοινώσεις κ.λπ. Καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε, από τις τοπικές εφημερίδες, να αξιολογήσουμε τις μικρές αγγελίες που υπάρχουν, στους ειδικούς πίνακες ανακοινώσεων των σχολών, να επισκεφτούμε μεσιτικά γραφεία, να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη.

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΑΘΗΝΩΝ
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Με μεγάλα προβλήματα και εν μέσω διαμαρτυριών φοιτηών πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόδωρου Φορτσάκη.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο Κώστας Κουκοδήμος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τα Τμήματα Φιλολογίας και Ιστορίας-Αρχαιολογίας της ίδιας Σχολής, διεξάγουν έρευνα με θέμα την επαγγελματική πορεία των αποφοίτων τους, αλλά και των αποφοίτων των ομώνυμων Τμημάτων των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων.

Σελίδα 1 από 288 (2874 αντικείμενα)
Προηγούμενο
[1]
2
3
4
5
6
7
286
287
288
Επόμενο
  Η ΟΕΦΕ στον τύπο  
28 Αυγούστου 2014
Ο Γ.Βαφειαδάκης αναλύει τις βάσεις των πανελλαδικών
Πηγή:ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
Περισσότερα
28 Αυγούστου 2014
Στα ύψη οι περιζήτητες σχολές
Πηγή:ΑΝΤ1 News
Περισσότερα
28 Αυγούστου 2014
Άνοδος στις περιζήτητες σχολές
Πηγή:ΣΚΑΪ ΝΕΑ
Περισσότερα
 
 
Αρχική | Είσοδος | Εγγραφή | Επικοινωνία
     

Γραφεία Ο.Ε.Φ.Ε.

Αθήνα
Τηλ.: 210 38 29 122
Σόλωνος 142
Τ.Κ. 106 77

Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 225 604
Β.Ηρακλείου 28 (7ος όροφο)
Τ.Κ. 546 24

Email: info@oefe.gr
oefe@oefe.gr
Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος