Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
25/08/2014
Ολοκληρώθηκε η 2η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα : Απολογισμός τακτικής συνέλευσης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε) & περιφερειακής συνάντησης μελών και αντιπροσώπων στην Καβάλα.
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η 2η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε, καθώς και η ενημερωτική συνάντηση των αντιπροσώπων και μελών των συλλόγων ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Τόσο το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε όσο και οι αντιπρόσωποι και μέλη των περιφερειακών συλλόγων, έμειναν ενθουσιασμένοι από την άψογη οργάνωση και φιλοξενία στην πόλη μας.
 
Η συνέλευση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, έθεσε το πλαίσιο και τους στόχους των προσεχών δράσεων της ομοσπονδίας, ενώ τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους με τοπικούς παράγοντες όπως ο νεοεκλεγένταςαντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος και οι βουλευτές Ν. Παναγιωτόπουλος και Κ. Κλειτσιώτης.
 
Η ενημέρωση των μελών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και έδωσε την δυνατότητα στα παρευρισκόμενα μέλη να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στο χώρο και να θέσουν υπόψη του Δ.Σ. προβληματισμούς και ανησυχίες που αφορούν την λειτουργία των φροντιστηρίων.
 
Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών νομού Καβάλας ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των ανωτέρω δράσεων.
 
 
 
Για το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.
 
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Βαφειαδάκης
Ο Γενικός Γραμματέας
Άρης Τεμεκενίδης