Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
10/05/2019
Διαφημιστική καμπάνια ΟΕΦΕ

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Φ.Ε.

 

Η Ο.Ε.Φ.Ε. ξεκινάει μια μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια για την υπεράσπιση του Νόμιμου Φροντιστηρίου, για την προσπάθεια μας να δώσουμε αξία στην γνώση, να παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια σε κάθε μαθητή για να δώσει την μάχη για την είσοδο στα Πανεπιστήμια με επάρκεια. Στεκόμαστε μ’ αυτόν τον τρόπο με ευθύνη κοντά στην αγωνία της ελληνικής οικογένειας, της κοινωνίας, για το μέλλον των νέων ανθρώπων, των παιδιών μας.

Η καμπάνια αυτή αποτελεί προσπάθεια να υπερασπίσουμε τον ρόλο και την συμβολή μας στην Παιδεία. Να αναδείξουμε την συσσωρευμένη εμπειρία μας που καθιστά την βοήθειά μας στους μαθητές αναντικατάστατη.  Να αντιμετωπίσουμε τον αθέμιτο ανταγωνισμό των ιδιαιτέρων ακόμα και από επίορκους καθηγητές στο δημόσιο σχολείο.

Για να έχει αυτή η καμπάνια επιτυχία χρειάζεται η ενεργός συμβολή από όλους μας. Έχουμε υλικό αξιοποιήσιμο σε ιστοσελίδες, σελίδες fb, στο twitter, στο instagram κτλ. Το υλικό μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της O.E.Φ.Ε. και να το χρησιμοποιήσετε μπαίνοντας στο παρακάτω link: 

http://www.oefe.gr/el/static/download-center_el.aspx

(Η Ομοσπονδία -Download center- Banners ΟΕΦΕ)

Σε κάθε μορφή και σχήμα του διαφημιστικού, έχει προβλεφθεί  να υπάρχει κενό ώστε να μπορείτε να προσθέσετε και το λογότυπο του φροντιστηρίου σας.

Είμαστε πολλοί και όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη επικοινωνιακή ισχύ, να φτάσουμε το μήνυμά μας παντού! Ας το κάνουμε!