Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
03/12/2020
Επαναληπτικά Θέματα 2021
 
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2021
 
 
Αγαπητοί συνάδελφοι, 
  
Στις 4 Ιανουαρίου 2021 ξεκινάει η Α' Φάση των Επαναληπτικών Θεμάτων. 
  
Όσοι από εσάς δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε τώρα την εγγραφή σας καθώς καταληκτική ημερομηνία είναι η 20η Δεκεμβρίου 2020 λαμβάνοντας σημαντική έκπτωση και για τις 3 φάσεις.
 
Με τη συμμετοχή σας σε αυτά: 
  
-  Λαμβάνετε μέρος σε έναν πανελλαδικό, γνωστό σε μαθητές και γονείς, επιτυχημένο θεσμό που αναβαθμίζει όλα  τα Φροντιστήρια και κάθε ένα ξεχωριστά. 
  
-  Στηρίζετε την Ομοσπονδία, αφού τα έσοδα από τα Επαναληπτικά Θέματα αποτελούν τον πιο σημαντικό οικονομικό μας πόρο και όλοι κατανοείτε ότι ισχυρή και παρεμβατική Ομοσπονδία, σημαίνει και ισχυρό Ταμείο που επιτρέπει πρωτοβουλίες του Κλάδου για την προβολή και προώθηση των αιτημάτων μας
  
Για να δείτε τις χρεώσεις πατήστε https://epan.oefe.cloud/el/static/price_list 
 
Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων πατήστε εδώ: https://epan.oefe.cloud/el/static/program
 
Για να κάνετε την αίτησή σας μπείτε στο site της Ομοσπονδίας στο παρακάτω link: http://www.oefe.gr/el/normal/revisionexamsregistrations_el.aspx  
 
Αφού συμπληρώσετε πρώτα την αίτηση συμμετοχής σας, παρακαλείσθε όπως καταβάλετε μέχρι 20/12/2020 το αντίστοιχο ποσό στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Ομοσπονδίας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. 
  
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λογαριασμός της Ο.Ε.Φ.Ε. στην Εθνική Τράπεζα είναι: 
  
Αριθμός Λογαριασμού: 669/480020-69. ΙΒΑΝ: GR5501106690000066948002069 
  
Το αντίγραφο του αποδεικτικού της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο email ή στο fax της RDC: 
  
Email: epan@rdc.gr, Fax: 210-5150256 
  
Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε τετράδια μπορείτε να μπείτε στο site της Ομοσπονδίας στο ακόλουθο link epan.oefe.cloud/el/static/promotional_material και να δείτε όλες τις σχετικές οδηγίες για την παραγγελία σας. 
  
Την Αφίσα των Ε.Θ. θα έχετε τη δυνατότητα να την κατεβάσετε και να την εκτυπώσετε μέσα από την πλατφόρμα μόλις ενεργοποιηθεί ο κωδικός σας. 
  
Επισημαίνεται ότι η  διεξαγωγή των Επαναληπτικών Θεμάτων θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ανεξάρτητα από το αν οι μαθητές θα μπορούν να βρίσκονται στον χώρο του φροντιστηρίου ή όχι.
 
 
 
Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων των Ε.Θ.