Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
07/05/2021
Ενημέρωση για τα δωρεάν Rapid Test

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST

 

 

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, τo Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στην προσπάθειά του να στηρίξει την επιχειρηματικότητα έχει αποφασίσει να δώσει τη δυνατότητα στους καθηγητές των φροντιστηρίων-μελών μας, που συμπλήρωσαν την αντίστοιχη φόρμα, να υποβληθούν σε rapid test χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

 

Αρχικά μπαίνετε στο site του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στον εξής σύνδεσμο

https://www.eea.gr/arthra-eea/dorean-rapid-test-apo-to-e-e-a-se-epichirimaties-ke-eleftherous-epangelmaties-ti-prepi-na-gnorizete-gia-ti-diadikasia-2/

Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και ταυτόχρονα θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε το κέντρο το οποίο θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει καθώς και την ημερομηνία αλλά και την ακριβή ώρα για τη διεξαγωγή του test.

Επισημαίνεται ότι το κάθε κέντρο έχει συγκεκριμένο αριθμό tests ανά ώρα που μπορεί να διεξάγει ημερησίως, συνεπώς ενδέχεται να χρειαστεί να σας αλλάξουν την αρχική ημερομηνία και να κλείσετε κάποιο άλλο ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση, θα λάβετε ενημερωτικό email είτε για την επιβεβαίωση του ραντεβού σας είτε για την ενδεχόμενη αλλαγή του.