Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
02/01/2022
Ανακοίνωση ΟΕΦΕ για την επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων

                                                                                                                                                                       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Ε.Φ.Ε.

Κυριακή, 2-1-2022

 

Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. εύχεται σ’ όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, σε όλους τους Έλληνες, καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία για το μέλλον, προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

Η νέα χρονιά μας βρίσκει μπροστά σε μια νέα φάση της πανδημίας, με ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και κυριαρχία πια της μετάλλαξης «Όμικρον». Είναι λογικό αυτό να δημιουργεί ανησυχία στη νόμιμη φροντιστηριακή κοινότητα δεδομένου ότι από 03/01 ξεκινά η λειτουργία των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης.

Η Ο.Ε.Φ.Ε. δίνει προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Αυτή ήταν η  σταθερή θέση μας από την πρώτη φάση της πανδημίας και σε όλη την δίχρονη αυτή δοκιμασία. Τα Νόμιμα Φροντιστήρια στηρίξαμε το εκπαιδευτικό σύστημα στις πιο δύσκολες ώρες.

Με αυτή τη φιλοσοφία θα λειτουργήσουμε αυτές τις μέρες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και εφαρμόζοντας όλα τα ισχύοντα Πρωτόκολλα.

Για όσο διάστημα και όπου κριθεί απαραίτητο, η νόμιμη φροντιστηριακή κοινότητα, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει το αδιάκοπο της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε δίπλα στους  μαθητές και τους καθηγητές μας, εξασφαλίζοντας μια απολύτως ποιοτική και ασφαλή εκπαιδευτική διαδικασία.

 

 

Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.