Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
17/06/2022
Για Φροντιστές αποκλειστικά-Διαδικτυακό Σεμινάριο Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού-Τετάρτη 22-6-2022 στις 16:00

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση, διοργανώνει σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο

«Πώς να συμπληρώσω το φετινό μηχανογραφικό: 10+1 σημαντικά σημεία».

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναλυθούν τα βασικά σημεία τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο κάθε φροντιστής αναφορικά με την εύστοχη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, αλλά και πως θα πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή στην ιεράρχηση των σχολών.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να πατήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο  https://employedu.clickmeeting.com/oefe-frontistes-mhxanografika-22-6-2022 και να κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN NOW που θα βρείτε μέσα σε αυτό το e-mail.

Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ!