Ενημέρωση >>Δράσεις ΟΕΦΕ
01/12/2014
2o Συνέδριο Διδακτικής στα Ιωάννινα

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 29 ΚΑΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με σύνθημα «φροντίζω, επιμελούμαι, επικουρώ» η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος συνδιοργάνωσε με τον τοπικό Σύλλογο Φροντιστηρίων το 2ο Συνέδριο Διδακτικής μαθημάτων στα Ιωάννινα 29 και 30 Νοεμβρίου.
 
Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι, διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων και σχολικοί Σύμβουλοι εισηγήθηκαν διδακτικές προτάσεις, οι οποίες έθεσαν το πλαίσιο της επιμόρφωσης σχετικά με τις νέες αναγκαιότητες στην εκπαίδευση, αλλά και προσέφεραν στο ακροατήριο πληροφορίες για την ενίσχυση και ανάδειξη της εκπαιδευτικής πράξης μέσα στην φροντιστηριακή αίθουσα.
 
Η επιμόρφωση αποτελεί για τους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων άμεση επιδίωξη, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους μαθητές τους φροντίδα και στήριξη για την υλοποίηση των ονείρων τους.
 
Η αθρόα πανελλαδική συμμετοχή συνέδρων, οι οποίοι αποτέλεσαν ένα πρόθυμο ακροατήριο, αλλά και η παρουσία εξαιρετικών εισηγητών από τις βαθμίδες της Μέσης και Ανώτατης Εκπαίδευσης στα Φιλολογικά, στα Μαθηματικά και στις Φυσικές Επιστήμες διασφάλισαν την επιτυχή έκβαση των εργασιών του Συνεδρίου.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Φ.Ε. ευχαριστεί και τιμά τόσο τους Εισηγητές όσο και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου που εθελοντικά προσέφεραν στο Κοινό των Εκπαιδευτικών Φροντιστών την σημαντική αυτή εμπειρία επιμόρφωσης. Δεσμεύεται να αποφασίσει και να ανακοινώσει σύντομα τον τόπο και τον χρόνο της διεξαγωγής του 3ου Συνεδρίου Διδακτικής.