Ενημέρωση >>ΟΕΦΕ στον Τύπο
11/06/2021
Δήλωση Προέδρου Ο.Ε.Φ.Ε. για την επαναλειτουργία των φροντιστηρίων

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί γονείς, αγαπημένοι μας μαθητές,

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης θα είναι επιτέλους και πάλι ανοιχτά για να λειτουργήσουν δια ζώσης. Μετά από μια πραγματική περιπέτεια που κράτησε πάνω από επτά μήνες, από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου θα είναι ανοιχτά να δεχτούν και πάλι όλους τους μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Από τη Δευτέρα, θα μπορούμε επιτέλους να ξαναβρεθούμε και πάλι, τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα ασφαλείας, να δώσουμε μαζί την μάχη της γνώσης.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα Φροντιστήρια εδώ και 2 χρόνια κατάφεραν να κρατήσουν την εκπαίδευση “όρθια” πανελλαδικά. Παρείχαν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, έτσι ώστε  να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές της χώρας να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις, έχοντας αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν μορφωτικά κενά στους μαθητές όλων των τάξεων. Στεκόμασταν κάθε μέρα στο πλάι των μαθητών για να μπορούν να προχωρήσουν μπροστά.

Τώρα, μπαίνουμε σε μια νέα φάση με ζωντανή λειτουργία των τμημάτων μας, με επαφή με τους μαθητές μας που τόσο μας έλειψε,  ξεκινώντας τη λειτουργία των καλοκαιρινών τμημάτων που είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ, με σκοπό να καλυφθούν κενά και ελλείψεις. Σας καλούμε να δείξετε και πάλι εμπιστοσύνη στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, στη συσσωρευμένη εμπειρία τόσο τη δική μας όσο και των καθηγητών μας. Τα παιδιά μας αξίζουν δοκιμασμένες λύσεις και όχι πειράματα με ιδιαίτερα από  καθηγητές αμφίβολων και ανεξακρίβωτων προσόντων.

Σας περιμένουμε!

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας!