Ενημέρωση >>ΟΕΦΕ στον Τύπο
12/06/2021
Μήνυμα Προέδρου Ο.Ε.Φ.Ε. για τις πανελλαδικές εξετάσεις

 

 

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

 

Ευχές πολλές απ’ όλους μας ας συντροφεύουν τα παιδιά μας που συμμετέχουν  στις πανελλήνιες εξετάσεις. Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που συνάντησαν λόγω της πανδημίας, του εγκλεισμού, των κλειστών σχολείων αλλά και  των Φροντιστηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως κάναμε όλοι μαζί μια προσπάθεια και τα Φροντιστήρια συνέβαλαν με ευθύνη για να φτάσουν χωρίς κενά σε αυτήν τη στιγμή!

Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται για ταξίδι γνώσεων και επιλογών μέσα από την ευγενή άμιλλα της δια βίου εκπαίδευσης. Δεν θα είναι το μόνο όμως ταξίδι επιλογών, γι’ αυτό χρειάζεται λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη μεθοδικότητα για την αξιοποίηση του γνωστικού εξοπλισμού που απέκτησαν στα μαθητικά, λυκειακά χρόνια, που προσπαθήσαμε μ΄ όλη τη δύναμη, τις γνώσεις και την εμπειρία μας να τους παρέχουμε στα Φροντιστήρια! Συμβουλή για θάρρος λοιπόν, ψυχραιμία και αισιοδοξία ότι μπορούν να τα καταφέρουν!

Ευχές και στους γονείς να υποστηρίξουν με ψυχραιμία και κατανόηση την προσπάθεια των παιδιών, υπενθυμίζοντάς τους ότι θα είναι αρωγοί με αγάπη σε κάθε ταξίδι τους για την επόμενη φάση της ζωής τους.

Από καρδιάς λοιπόν ευχόμαστε το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών  και να αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!