Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
16/04/2015
Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού Συλλόγου ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν.Δ Ελλάδας
Ο Σύλλογος ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Νοτιοδυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, στις 6:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ  (Αγ. Ανδρέου 16, Πάτρα).
 
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί το Μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. και Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.Α. κ. Μπάμπης Νικολάου.
 
Ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ. και συγγραφέας της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κ. Κωνσταντίνος Κότιος.
 
Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2015. Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.