Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
21/03/2019
Βράβευση του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Ν. Δράμας

 

Βράβευση του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε., Ν. Δράμας για τη συνεισφορά του στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δράμας.

 

Την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δράμας η Απολογιστική Συνάντηση όλων των Κοινωνικών Δομών, Φορέων και Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας. 

Στην εκδήλωση αυτή, στο πλαίσιο βράβευσης των Συλλόγων, βραβεύτηκε και ο Σύλλογος Καθηγητών Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε., Ν. Δράμας για τη συνεισφορά του στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δράμας.

Τα Φροντιστήρια που έλαβαν μέρος στην κοινωνική αυτή δράση αλληλεγγύης του Δήμου προσφέροντας δωρεάν φροντιστηριακές υπηρεσίες σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, οι οποίοι προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια, είναι (με αλφαβητική σειρά ιδιοκτητών):

Βαγγέλη Γεωργία – «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ»

Γαζάνης Γιάννης – «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»

Ελευθεριάδης Σολομών – «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ»

Ιντζές Στέργιος – «ΙΝΤΖΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ»

Κεκλίκογλου Κρυσταλλία – «ΑΒΑΚΑΣ»

Κιουτσούκης Δημήτριος  - «ΓΝΩΣΗ»

Κοκκαλίδης Ξενοφών & Κοκκαλίδου Ματθίλντη  - «ΚΟΚΚΑΛΙΔΗΣ»

Μυλωνά Γεωργία – «ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ»

Ντίνος Κωνσταντίνος  - «ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ»

Ντίνος Κωνσταντίνος – «ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ»

Σαραφίδης Ηλίας – «ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ»

Σουμελίδης,Σ., Σέντρου,Α., Στεφανόπουλος,Π., Σαλονικιός,Ξ., Καραγιαννίδης, Γ.

–  «ΤΡΙΠΤΥΧΟ»

Χαρακόπουλος Χρήστος  - «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ»

Να επισημανθεί ότι πέρα από το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, όλα τα Φροντιστήρια του Συλλόγου εδώ και χρόνια βοηθούν μαθητές, που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, είτε με δωρεάν είτε με χαμηλά δίδακτρα στη φοίτηση.

Ο Σύλλογος Καθηγητών Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε., Ν. Δράμας ευχαριστεί το Δήμο για τη συγκεκριμένη βράβευση και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να επιτελεί πέρα από το φροντιστηριακό και το κοινωνικό του έργο.

 

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ