Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
26/09/2019
Βράβευση της Ένωσης Φροντιστών Λάρισας για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

 

Βράβευση της Ένωσης Φροντιστών Λάρισας για το Κοινωνικό φροντιστήριο

Ο Δήμος Λαρισαίων στο πλαίσιο του προγράμματος Λάρισα-«Πόλη που Μαθαίνει» για 6η συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί τη δράση υποστήριξης προς τη μαθητική κοινότητα

«Κοινωνικό Φροντιστήριο»

σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το ΚΕΘΕΑ-ΕΞΟΔΟΣ και τους ενεργούς πολίτες της Λάρισας με την προσφορά υποτροφιών φοίτησης σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2014-2019.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Λάρισας κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε ο Σύλλογος Φροντιστών Λάρισας.

Η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Λάρισας επιβεβαιώνει τη στοχοθέτηση της ΟΕΦΕ για Κοινωνική Δράση και αποδεικνύει πως το Χρυσό Βραβείο που κατάφερε να αποσπάσει η ΟΕΦΕ στην κατηγορία «Δεσμός με την κοινωνία» στο πλαίσιο των EDUCATION LEADERS  AWARDS ήταν μόνο η αρχή. Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις αυξάνουν το κύρος της Ομοσπονδίας και των Φροντιστηρίων και την απαίτηση να συνεχιστεί αυτή η πορεία.