Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
29/01/2020
Δελτίο Τύπου Συλλόγου Φροντιστών Ιωαννίνων

 

 

Ιωάννινα 28 /01/2020

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα « Μαθαίνω πώς να μαθαίνω καλύτερα» με εισηγητή τον καθηγητή φυσικής και συγγραφέα Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπ/σης Νομού Ιωαννίνων.

     Ο εισηγητής έδωσε  συμβουλές στους μαθητές για αποδοτικότερο και ποιοτικότερο διάβασμα μέσα από έρευνες και επιστημονικά δεδομένα με την ευχή να καταφέρουν αρκετές από αυτές να τις ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους ώστε να επιτύχουν θετικά αποτελέσματα.

    Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Παναγιωτακόπουλο, τους συναδέλφους που επιμελήθηκαν της διοργάνωσης, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Ιωαννιτών κ. Γιάννη Αιβατίδη, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Αριστείδη Παππά , τον πρόεδρο της μαθηματικής εταιρείας παρ. Ιωαννίνων κ. Χρήστο Χασιώτη, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την πληροφόρηση που παρείχαν,  καθώς και όλους τους μαθητές, τους γονείς τους και τους συναδέλφους για την παρουσία τους.

     Η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο Σύλλογος για το 2020! Η επόμενη ημερίδα προγραμματίστηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με θέμα «Παρουσίαση νέου εξεταστικού συστήματος, Σχολών και επαγγελματικών προοπτικών», στην οποία θα αναλυθούν οι προοπτικές, προπτυχιακές και μεταπτυχιακές, των διαφόρων σχολών και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων με αποκορύφωμα τη Διοργάνωση του 9ου Σεμιναρίου Διδακτικής της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος τον Νοέμβριο του 2020.

 

Το Δ.Σ.