Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
16/03/2022
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ψηφιακό σεμινάριο επιμόρφωσης επιχειρηματιών Φροντιστηρίων Μ.E. που οργανώθηκε από τον Σ.Ε.Φ.Α. σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α.

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ψηφιακό σεμινάριο επιμόρφωσης επιχειρηματιών

Φροντιστηρίων Μ.E. που οργανώθηκε από τον Σ.Ε.Φ.Α. σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α.

 

 

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το επιμορφωτικό σεμινάριο ενίσχυσης των δεξιοτήτων για την αντιμετώπιση της  οικονομικής κρίσης στο πλαίσιο του προγράμματος RescEWE, Erasmus+, το οποίο οργανώθηκε από τον Σ.Ε.Φ.Α. σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το Ψηφιακό Σεμινάριο επιμόρφωσης συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον αφού συμμετείχαν 200 ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων από την Αθήνα, με τη χρήση της πλατφόρμας zoom.

Στόχος του προγράμματος ήταν να γίνουν αντιληπτές οι θετικές δυναμικές, αλλά και τα συναφή εργαλεία που βοηθούν στη δημιουργία ενός πλάνου για τη διαχείριση του επιχειρησιακού ρίσκου, τον προγραμματισμό βέλτιστων δράσεων, ώστε να μπορέσει η επιχείρηση να ανταπεξέλθει, με επιτυχία, στις προκλήσεις και τις δυναμικές της αγοράς.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο περιλάμβανε σημαντικά, σύγχρονα εργαλεία, συνδυάζοντάς τα με πρακτικά παραδείγματα που αξιοποιούνται σε επιχειρήσεις αλλά και οργανισμούς σε ευρωπαϊκό επίπεδο.