Ενημέρωση >>Δρώμενα Συλλόγων
26/04/2023
Hμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΣΦΒΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 21.04.2023

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δια ζώσης ανοικτή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργάνωσε o Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (Σ.Φ.Β.Ε.) σε συνεργασία με τη διακεκριμένη και ηγετική - στον κλάδο της - επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης, Συγγραφέας & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και ένας από τους πλέον έμπειρους ομιλητές, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους μαθητές και γονείς που παρακολούθησαν την ημερίδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τόσο τον Δρ Χρήστο Ταουσάνη και την ομάδα της  EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας για τις πολύτιμες γνώσεις που μας διοχέτευσαν όσο και τους γονείς και μαθητές των φροντιστηρίων μελών του Σ.Φ.Β.Ε., που μας τίμησαν με προσέλευση πολύ μεγαλύτερη της αναμενόμενης. Η ανταπόκριση του μαθητικού κοινού στην κίνησή μας αυτή μάς κινητροδοτεί να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα νόμιμα φροντιστήρια μέλη του Σ.Φ.Β.Ε. αλλά και ευρύτερα τον κλάδο των φροντιστών και με άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες, τέλος, οφείλουμε στις εκδοτικές εταιρείες Βάρφης και Λιθοψηφιακή, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, που «αγκάλιασαν» και στήριξαν από διαφορετικές σκοπιές τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση μας η Ά Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κυρία Γεωργιάδου – Γρανούζη Χρυσάνθη, στο πρόσωπο της οποίας ευχαριστούμε το επιμελητήριο για την στήριξη όλων των εκδηλώσεων μας

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τις επόμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις του Σ.Φ.Β.Ε., ώστε να κρατάτε ενήμερους του μαθητές σας!

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Σ.Φ.Β.Ε.