06/04/2017
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 2017 «ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ»

 

Το Φροντιστήριο «ΘΕΜΕΛΙΟ», για ακόμη μια χρονιά, πραγματοποίησε με επιτυχία, την Κυριακή 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο «ELEFSINA HOTEL», την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ». Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος μαθητών, γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής μας, καθώς κι ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, κ. Γρηγόριος Κοροπούλης.

 

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «ORIENTUM» Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, εκπρόσωπος της οποίας και κεντρικός ομιλητής, ήταν ο κύριος Απόστολος Τζιανάκης, Σύμβουλος Επαγγελμα-τικού Προσανατολισμού. Ο κ. Τζιανάκης ήταν στη διάθεση μαθητών και γονέων κι έλυσε πολλές απορίες στους παρευρισκόμενους, σχετικά με θέματα επιλογής ομάδας προσανατολισμού, σχολών, μετεγγραφών κι οτιδήποτε σχετικό με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Η αθρόα προσέλευση των νέων της περιοχής αποδεικνύει πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για έγκυρο επαγγελματικό προσανατολισμό. Μέσα στα πλαίσια της σοβαρής προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει το φροντιστήριο «ΘΕΜΕΛΙΟ», είναι και η διοργάνωση τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, τα οποία διεξάγονται στο χώρο του φροντιστηρίου, πάντα σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους.

 

Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Φροντιστηρίου καθημερινά 13:00-21:00 έως και τις 10/04/2017).