04/04/2023
Όχι στη βία, ναι στον αθλητισμό, ναι στην παιδεία

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας έστειλαν μαθητές φροντιστηρίων Αλίμου και Αγίου Δημητρίου, το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στο γήπεδο των Τραχώνων του Δήμου Αλίμου.

Οκτώ φροντιστήρια διοργάνωσαν το 1ο φροντιστηριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης να είναι: "Όχι στη βία, ναι στον αθλητισμό, ναι στην παιδεία ".

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης , καθώς και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου, για να στηρίξουν και να συγχαρούν διοργανωτές και συμμετέχοντες για την πρωτοβουλία και το ισχυρό μήνυμα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε εγκάρδιο κλίμα ευγενούς άμιλλας και όμορφης συνεργασίας, με τα παιδιά όλων των φροντιστηρίων να επιδεικνύουν ήθος, πνεύμα αλληλεγγύης και συναγωνισμού, που ταιριάζει στον αθλητισμό.

Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή αυτής της καινοτόμου εκδήλωσης ανέλαβαν τα ακόλουθα φροντιστήρια, κατά αλφαβητική σειρά:

  1. Εκπαίδευση Βεργιόπουλος  
  2. Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΝΑ
  3. Επιμόρφωση  
  4. Πολυχώρος Γνώσης  
  5. Φιλολογικό Φροντιστήριο Λάγρας    
  6. Φροντιστήρια Ευσταθόπουλος  
  7. Φροντιστήρια Καρακάξης  
  8. Φροντιστήρια Ορίζοντες

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχόμαστε τέτοιες δράσεις και εκδηλώσεις να παγιωθούν και να εδραιωθούν.