Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
17/06/2015
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη εντεταλμένων διδασκαλίας
Η Συνέλευση του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κατόπιν πρότασης του Τομέα Παιδαγωγικής πρότεινε την πρόσληψη εντεταλμένων διδασκαλίας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στα αντικείμενα:
 
A)  Διδακτικός Σχεδιασμός και Άσκηση στο Πεδίο (η θέση είναι αμισθί) για το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.
 
Οι ενδιαφερόμενοι, Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους μέλους της Ε.Ε., καλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος την αίτησή τους από τις 20 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου 2015.
 
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την αξιολόγηση των υποψηφίων είναι η συνάφεια των σπουδών και του δημοσιευμένου έργου τους με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, καθώς και η εμπειρία τους στη διδασκαλία του και στην οργάνωση/διεξαγωγή Πρακτικής Άσκησης φοιτητών σε φιλολογικά αντικείμενα. 
 
B) 1. Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης 
 
     2. Κοινωνιολογία της Οικογένειας (το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016) 
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος την αίτησή τους από τις 20 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου 2015.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιολόγηση των υποψηφίων είναι η συνάφεια των σπουδών και του έργου τους, καθώς και η εμπειρία τους στη διδασκαλία των συγκεκριμένων γνωστικών αντικειμένων. 
 
Θα προτιμηθούν υποψήφιοι, από το έργο των οποίων συνάγεται ότι μπορούν να διδάξουν και τα δύο αντικείμενα.