Ενημέρωση >>Εκπαιδευτικά νέα
22/09/2016
30 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής "Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα"

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών/Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα» και προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή συμμετεχόντων και για 30 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής σε αυτό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους (ή φοιτητές) ΑΕΙ και ΤΕΙ όλων των επιστημονικών κατευθύνσεων, σε επαγγελματίες / εργαζόμενους που θέλουν να επεκτείνουν την επαγγελματική τους κατάρτιση στον Τουρισμό, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο. Οι διδάσκοντες και οι εισηγητές προέρχονται από τους επαγγελματίες του τουρισμού και ειδικούς ερευνητές.

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία το Πρόγραμμα λαμβάνουν Πιστοποιητικό (Certificate) επιτυχούς συμμετοχής.

Ερευνητικές δυνατότητες

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, προσφέρεται η δυνατότητα για την εκπόνηση ερευνητικής εργασίας σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και εφόσον το προτεινόμενο θέμα εντάσσεται στα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Κέντρου. Οι εργασίες που θα κριθούν κατάλληλες σε ειδικό σεμινάριο που θα γίνει στις 7/11, θα δημοσιευθούν στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου του Κέντρου.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων:

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση Ηλεκτρονικής Αίτησης Συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, ώρα 15.00.