Διαφήμιση στον κόμβο της ΟΕΦΕ

 
Η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστείτε στον κόμβο της. Με συνεχή ροή ειδήσεων γύρω από τα εκπαιδευτικά δρώμενα, αλλά και από το χώρο της ιδιωτικής και φροντιστηριακής εκπαίδευσης η ΟΕΦΕ, έχει μπει δυναμικά, πλέον στον χώρο του διαδικτύου.
 

Τι προσφέρει η διαφήμιση στο www.oefe.gr

 

  • Τα σταθερά χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη της Ομοσπονδίας ανά την Ελλάδα, οι συνάδελφοι φροντιστές καθηγητές, οι μαθητές και οι γονείς αποτελούν το καθημερινό δυναμικό κοινό του κόμβου. 
  • Η oefe.gr καταγράφει τα γεγονότα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης όλο το 24ωρο. 
  • Η ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν τις εξελίξεις και τα αιτήματα του Φροντιστηριακού κλάδου είναι άμεση. 
  • Συνεχής ενημέρωση γύρω από τις δραστηριότητες όλων των Συλλόγων ανά την Ελλάδα. 
  • Η επιστημονική ομάδα της Ο.Ε.Φ.Ε δίνει έγκυρα και έγκαιρα τις απαντήσεις των θεμάτων κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα sites. Παράλληλα έχει παγιωθεί η συνεργασία της oefe.gr με το υπουργείο Παιδείας για την ανάρτηση των θεμάτων. 
  • Αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Ο.Ε.Φ.Ε, παρουσιάζεται αναλυτικά ο παγιωμένος θεσμός των επαναληπτικών θεμάτων που αποτελεί κάθε χρόνο την «πρόβα τζενεράλε» των πανελλαδικών εξετάσεων. 
 
Για λόγους δεοντολογικούς η Ο.Ε.Φ.Ε δεν θα κάνει αποδεκτές στην ιστοσελίδα της διαφημίσεις από Φροντιστήρια και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.
 
Περισσότερες πληροφορίες: 210 38 29 122  Email:  info@oefe.gr oefe@oefe.gr