ΟΕΦΕ e-Services

 

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος  σταθερή στη φιλοσοφία της ώστε να αποτελεί πολύτιμο αρωγό για τα μέλη της στη σύγχρονη εποχή, προετοίμασε τα OEFE e-Services

Κατόπιν πολλαπλών αιτημάτων των μελών της, ζητήθηκε από την Ο.Ε.Φ.Ε. μια ειδική εφαρμογή ώστε το περιεχόμενο της ενότητας «ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ» του δικτυακού τόπου oefe.gr να μπορεί να ενσωματωθεί στα site των επιμέρους φροντιστηρίων. Ανταποκρινόμενοι στην απαίτηση αυτή προετοιμάσαμε την υπηρεσίες ΟΕΦΕ e-Services η οποία καλύπτει ακριβώς αυτή την ανάγκη. Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα μέλη της ΟΕΦΕ τα οποία συμμετέχουν στα Επαναληπτικά Θέματα κάθε έτους.
 
 
Σύντομη περιγραφή
 
Με τα ΟΕΦΕ e-Services σας παρέχεται η δυνατότητα να ενσωματώσετε στο site του φροντιστηρίου σας με αυτόματο τρόπο το κάτωθι περιεχόμενο από το oefe.gr.
 
  1. Θέματα και λύσεις πανελλαδικών εξετάσεων τρέχοντος έτους
Πρόκειται για τη σελίδα όπου δημοσιεύονται τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων καθ’ ημέρα καθώς και οι λύσεις τους από την ΟΕΦΕ. Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται κατάλληλα κάθε έτος λίγες μέρες πριν και κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.
 
  1. Αρχείο θεμάτων Πανελλαδικών εξετάσεων
Στην ενότητα αυτή θα βρείτε όλα τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων από το 2001 έως και σήμερα. Tα θέματα έχουν οργανωθεί και κατηγοριοποιηθεί κατάλληλα ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η αναζήτησή τους.
 
  1. Εργαλείο υπολογισμού μορίων
Εργαλείο υπολογισμού μορίων για την εισαγωγή στην 3-βάθμια εκπαίδευση με ανάλυση ανά επιστημονικό πεδίο και εκτίμηση σχολών εισαγωγής βάση δυναμικών παραμέτρων ανόδου ή καθόδου των βάσεων.
 
  1. Βάσεις Σχολών 3-βάθμιας εκπαίδευσης & Στατιστικά στοιχεία
Παρουσίαση στατιστικών στοιχείων για τις πανελλαδικές εξετάσεις από το έτος 2014 και εφεξής. Επίσης παρουσίαση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές τις 3-βάθμιας εκπαίδευσης.
 
  1. ΟΕΦΕ – Εκπαιδευτικά νέα RSS Feed
Πρόκειται για τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της ροής των εκπαιδευτικών νέων του oefe.gr που ενημερώνονται καθημερινά από τη δημοσιογραφική ομάδα της ΟΕΦΕ.
 
  1. Επαναληπτικά Θέματα ΟΕΦΕ
Στην ενότητα αυτή θα βρείτε τα Επαναληπτικά Θέματα παλαιότερων ετών.
 
 
Ενεργοποίηση της υπηρεσίας
 
Προκειμένου να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία ΟΕΦΕ e-Services για το Φροντιστήριό σας παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα αίτησης που ακολουθεί:
 
Αίτηση
 
Εντός μίας εβδομάδας η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί και θα ενημερωθείτε κατάλληλα από το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης του oefe.gr
 
 
Τεχνική υποστήριξη – Διευκρινήσεις
 
Επικοινωνήστε με την ΟΕΦΕ ή την εταιρεία τεχνικής υποστήριξης του oefe.gr στα κάτωθι στοιχεία:
 
RDC Informatics
 
Τηλ. Κέντρο: +30 211 8002200 (Εσωτερικό 343)
 
 
Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα. Πετροπούλου Μαρία